Holzenbosch belooft veel goeds

Geplaatst op: 14-08-2017

Augustus 2017-

Gerlof en Gerlies Bokma zijn de gelukkige eigenaren van een kavel in Holzenbosch. De voorbereidingen voor de bouw van hun woning zijn in volle gang. Waarom hebben zij voor Holzenbosch gekozen?

Gerlof Bokma: “We wonen al 26 jaar met ontzettend veel plezier in Voorthuizen. Onze kinderen zijn er geboren en opgegroeid. We voelen ons erg met het dorp verbonden. We hebben hier in Voorthuizen onze eigen praktijk voor relatie- en gezinstherapie opgebouwd en naamsbekendheid in de omgeving. Voorthuizen ligt centraal, in een prachtige omgeving en er worden veel leuke evenementen georganiseerd. Natuurlijk hadden we al gelezen dat de nieuwe woonwijk Holzenbosch wordt gerealiseerd. Op dat moment dachten we nog niet aan verhuizen, maar toen we werden gewezen op de kavels die er beschikbaar zijn, begon het hart toch wel een beetje sneller te slaan. We waren toch wel verkocht bij de gedachte dat we op zo’n kavel onze eigen woondroom zouden kunnen realiseren.”

Gerlies Bokma: “Toen we eenmaal het besluit hadden genomen om te gaan verhuizen naar Holzenbosch, kwam alles in een plezierige stroomversnelling. Want het kopen van de kavel is één, er moet ook een woning op deze kavel komen. Een ontzettend leuke periode breekt dan aan, waarbij we goed worden begeleid door mensen met verstand van zaken. Je moet over alles nadenken, maar dat maakt het ook zo ontzettend leuk. Je kunt eigenlijk wel zeggen dat het nu écht ‘ons’ huis wordt”.

Gerlof: “We hebben de afgelopen periode al vaak het plekje bezocht waar straks onze woning moet verrijzen. Best bijzonder. We hebben de verwachting dat we in het vroege voorjaar naar Holzenbosch kunnen verhuizen; Gerlies, onze zoon en ik kijken er erg naar uit.”

Gerlies: “Ik kan me niet anders voorstellen dan dat er veel belangstelling is voor Holzenbosch. Ik hoop dat onze toekomstige mede-wijkbewoners net zo enthousiast zullen zijn als wij. Een mooie nieuwe wijk in een groene omgeving. Goed bereikbaar en toch dicht bij het bruisende centrum van Voorthuizen. Wie wil dat nou niet? De indeling, stijl en opzet van de wijk Holzenbosch beloven veel goeds.”

Wilt u meer weten over de kavels die in Holzenbosch worden verkocht? Neem dan contact op met een van onderstaande ontwikkelaars:

Heilijgers
033 – 454 57 00
E-mail: l.vanzanten@heilijgers.nl
Website: www.heilijgers.nl

De Bunte Vastgoed Oost
0318 – 693 370
E-mail: oost@debunte.nl
Website: www.nieuwbouwvoorthuizen.nl

Bouw- en Aannemersbedrijf Schoonderbeek
Tel: 033-4558365
E-mail: info@schoonderbeek-bv.nl