Een meubel op maat laten bouwen, hoe werkt dat?

Geplaatst op: 23-06-2020

BARNEVELD – Maatwerk. Het klinkt bewerkelijk of zelfs duur, maar niets is minder waar. Met een kast op maat ben je verzekerd van een meubel dat precies past bij jouw huis en stijl. Het begint met een bezoek aan Elkekastopmaat.nl.

Hoeveel er mogelijk is, zie je direct zodra je binnenkomt in de grote showroom op bedrijventerrein de Valk. Na een hartelijk welkom neem je plaats aan tafel met één van de verkoopadviseurs om je wensen te inventariseren. Wat zoek je, welke stijl vind je mooi en wat is je budget? Samen bespreek je alle mogelijkheden, materialen, kleuren en kun je naar harte lust rondkijken en uitproberen in de showroom. Is de keuze gemaakt? Dan ontvang je een duidelijke offerte en 3D-ontwerp van jouw meubel.
Zodra je akkoord hebt gegeven begint het echte maakproces; het inmeten van de kast, uitwerken van werktekeningen en uiteindelijk het fabriceren. Dat gebeurt allemaal in huis bij Elkekastopmaat.nl door eigen kastenbouwers. Ze zorgen er ook voor dat het meubel vakkundig wordt afgemonteerd en schoon opgeleverd. Misschien wel het meest bijzonder is de betaling. Die doe je pas als alles naar tevredenheid is afgeleverd. Dat schept vertrouwen.

www.elkekastopmaat.nl

Lees meer over Elkekastopmaat.nl