De 5 slimste hulpjes voor in de keuken

Geplaatst op: 23-06-2020

BARNEVELD – Of je nu een thuischef of meer een praktische kok bent, iedereen vindt het fijn als je het leven iets makkelijker kunt maken. Van Manen Keukens zet daarom de vijf slimste keukenhulpjes op een rij. Van de laatste heb je vast nog nooit gehoord!

1. Quva, een vacumeersysteem in je werkblad

De Quva is het eerste vacumeersysteem ín het aanrechtblad. Vacuüm verpakt voedsel blijft langer vers. Maar met de Quva kun je ook razendsnel marineren (vergeten wij altijd…) en sous-vide bereiden, maar ook verpakkingen vacuüm afsluiten en – met de speciale wijnstop – zelfs je wijnfles langer goed houden na opening!

2. Stopcontacten in je werkblad

Met steeds meer elektrische apparaten is het fijn om extra stroompunten te hebben. Vlak in je werkblad weggewerkt, in alle kleuren en als je wilt met usb-aansluiting. Liever het werkblad vrij? Verwerk ze dan in de muur of in de zijkanten van je keuken.

3. Rvs-reiniger voor de spoelbak

Snel én hygiënisch: met Franke Twister heb je binnen de kortste keren je spoelbak weer glanzend schoon en voorzien van een water- en
vuilafstotende polish.

4. Goed werklicht

Verlichting in de keuken is belangrijk en de mogelijkheden zijn legio: spotjes, inbouw of opbouw, rond, vierkant of in een lange strip. In het plafond, in een koof of in een wand-schap. Geen hak- en breekwerk? De verlichting is ook eenvoudig via een afstandsbediening, sensor of app te bedienen.

5. Vaatdoekhouder

Simpel maar doeltreffend: met deze magnetische vaatdoekhouder ín je spoelbak kan je vaatdoek beter opdrogen. Dat is niet alleen hygiënisch, maar het spoelgedeelte ziet er altijd netjes uit. Hij is in verschillende kleuren leverbaar.

www.vanmanenkeukens.nl

Lees meer over Van Manen Keukens