Eén adres voor je hele woning

Geplaatst op: 23-06-2020

Dat Elkekastopmaat hét adres is voor maatwerkkasten wisten we al. Maar dat ze ook je totale woninginrichting kunnen verzorgen was bij ons op de Woonkrantredactie niet bekend. Tijd om de proef op de som te nemen. We spraken af met verkoopadviseur Evelien van Wolfswinkel voor een ronde langs álle facetten van het bedrijf.

Elkekastopmaat verhuisde bijna 5 jaar geleden van de Schoutenstraat naar een groter pand aan de Bellstraat op industrieterrein De Valk. Wat direct opvalt als je binnenloopt is de variatie aan meubelen. Van werkelijk elk denkbaar meubel vind je in de showroom een prachtige showopstelling. “Maatwerkkasten zijn de hoofdmoot van ons werk, maar we doen meer dan kasten alleen”, vertelt Evelien terwijl ze een rondleiding geeft. “In principe kun je bij Elkekastopmaat terecht voor je totale inrichting; inclusief badkamermeubelen en
(bij)keukenmeubelen en zelfs stoffering. Ideaal als je een nieuwbouwwoning in te richten hebt. Het voordeel daarvan is dat je alle meubels perfect op elkaar kunt laten aansluiten qua stijl, kleuren en materialen. Wij fabriceren alle maatwerkmeubelen in onze eigen werkplaats. Zo bieden we écht maatwerk van hoge kwaliteit tegen een prijs die u zal verrassen. Daarnaast profiteert u van één centraal aanspreekpunt voor uw totale project.”

Garderobe

De mogelijkheden van Elkekastopmaat beginnen al in de hal van je woning. Vaak een kleine ruimte waar behoorlijk wat spullen een plekje moeten vinden. Een garderobekast is daarvoor een praktische oplossing. Je kunt hem zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Met een roede voor de jassen. Een zitbank waar je tegelijk je laarzen en schoenen in kunt opbergen en voldoende planken om al je (winter)accessoires op kwijt te kunnen. En wil je het helemaal strak afgewerkt hebben dan verberg je dit alles achter deuren of een schuifwand.

Woonkamer

Elkekastopmaat heeft de afgelopen jaren in de Woonkrant al vele slimme oplossingen laten zien voor woonkamerkasten of wandmeubelen. Denk aan een tv-meubel of boekenkast die je kunt aanpassen op jouw boekenverzameling of beeld- en geluidsapparatuur. Blikvangers zijn ook de haardmeubelen die een statement piece in je interieur vormen. Maar wist je dat Elkekastopmaat ook prachtige dressoirs kan maken? Een loze hoek invult met een maatwerkkast of zwevende planken. Of een vitrinekast bouwt voor je wijnverzameling of pronkstukken van buitenlandse reizen. En zoek je al tijden naar de perfecte roomdivider? Dan laat je die toch op maat maken?

Slaapkamer

Je kleding krijgt in je nieuwe woning een plekje in een handig ingerichte kledingkast. Dat kan een inbouwkast zijn met schuif- of draaideuren, maar ook een complete inloopkast. In de showroom van Elkekastopmaat stuit je echter op meer meubelen voor de slaapkamer. Wat dacht je van een bed-achterwand met geïntegreerde nachtkastjes? Of een hypermoderne kast aan je voeteneind waar de televisie in wegzakt na het kijken? Evelien en haar collega’s
adviseren over bijpassende raambekleding en vloeren uit hun ruime collectie. Ideaal dat je al die staaltjes direct naast elkaar kunt leggen.

Badkamer

In de werkplaats van Elkekastopmaat worden ook regelmatig badmeubelen gemaakt. Een maatwerkoplossing voor je badkamer of toilet zorgt ervoor dat je perfect gebruik kunt maken van de ruimte. Ook kun je het ontwerp zo maximaal afstemmen op de rest van het badkamerinterieur.

Bijkeukens

Een echte trend zijn bijkeukenkasten, waar vaak de wasmachine en  droger in geïntegreerd worden. De bijkeuken is een ruimte die snel rommelig wordt, terwijl je het er eigenlijk gewoon netjes wilt hebben. Evelien: “Wij helpen graag bij het ontwerpen van een passende bijkeuken. Natuurlijk gebruiken we kwalitatief hoogwaardige materialen oor jarenlang probleemloos opruimen.”

Diversen

Natuurlijk houdt het hier niet op. Denk eens aan een bureau of zwevend dressoir voor de werkkamer of een zolder- of garagekast waarmee je optimaal gebruik kunt maken van de ruimte daar. Maar ook complete speelkamers voor kinderen. “Omdat we alles in eigen huis produceren zijn we heel flexibel.”

Waarom klanten voor Elkekastopmaat kiezen? Evelien: “Sinds mijn vader het bedrijf in 2006 oprichtte zijn we lokaal voor veel mensen een vertrouwd adres. We bieden een top prijs-kwaliteitsverhouding en werken op basis van wederzijds vertrouwen. Zo werken wij niet met aanbetalingen, maar komt de factuur pas nadat het maatwerk na volle tevredenheid is opgeleverd.

Productie

Dat klinkt allemaal ideaal, maar waar zit het addertje onder het gras? Evelien lacht: “Ik kan er maar één bedenken en dat is onze levertijd. Omdat we momenteel erg druk zijn, is die behoorlijk opgelopen. Dat is wel iets om rekening mee te houden natuurlijk, maar in het geval van nieuwbouw is dat doorgaans geen probleem.”

Elkekastopmaat | Bellstraat 20 | Barneveld | 0342 – 42 34 04 | www.elkekastopmaat.nl

Lees meer over Elkekastopmaat.nl