Ruim wonen op de Burght

Geplaatst op: 03-11-2016

BARNEVELD – De ruimte van een twee-onder-een-kap in een betaalbare rijwoning. Dat kan op Eilanden-Oost, waar ontwikkelaar Heijmans 27 ruime eengezinswoningen gaat bouwen. Tot 1 december kunnen kopers kiezen voor 10.000 euro korting óf een gratis uitbouw.

De woningen zijn onderdeel van het plan Ruim², dat centraal in de wijk Eilanden-Oost verrijst. De naam van het project slaat op het woonoppervlak in deze woningen. ,,De huizen worden zes meter breed en ruim tien meter diep. Eengezinswoningen van dit formaat zijn een unicum voor Barneveld”, aldus Doeschka Bos van Heijmans. ,,Bovendien zijn er diverse bouwnummers met veranda en is het mogelijk om maar liefst zeven slaapkamers te realiseren. Of bijvoorbeeld een mooie woonkeuken, een kamer en suite of werkkamer op de begane grond. Ideaal voor grote gezinnen of voor wie aan huis werkt.”

Wie voor 1 december besluit een woning te kopen kan kiezen uit twee aanbiedingen. Ofwel een woning met 10.000 euro korting, waarmee de vanaf- prijs op 237.000 euro komt. Of een gratis uitbouw, wat resulteert in een woonkamer van maar liefst 58 m². Verkoop van de woningen loopt via Koudijs Makelaars en Taxateurs, www.ruim-barneveld.nl.