Uitgelicht nieuws

De leukste woontips vind je op Woonkrant Online! Een online platform boordevol interessante blogs, reportages, inspiratie en interviews over de mooiste woonwinkels in de gemeente Barneveld. Winkels waar je nog persoonlijk wordt geadviseerd in de keuzes die je maakt voor de inrichting van je woning.

Woonnieuws

Bloemendal in beeld
Tapijt dat je super makkelijk schoonhoudt
Boonstoppel exclusief te koop in winkel van R. van de Beek
Nieuwe collectie Eleonora bij Deco Center in Barneveld
Okergeel nieuwe winterkleur?

Reportages

Eén adres voor je hele woning

Dat Elkekastopmaat hét adres is voor maatwerkkasten wisten we al. Maar dat ze ook je totale woninginrichting kunnen verzorgen was bij ons op de Woonkrantredactie niet bekend. Tijd om de proef op de som te nemen. We spraken af met verkoopadviseur Evelien van Wolfswinkel voor een ronde langs álle facetten van het bedrijf. Elkekastopmaat verhuisde bijna 5 jaar geleden van […]

Nieuwbouw? Zo kies je een keuken!

Als je verhuist naar een nieuwbouwwoning, moet je duizend-en-één keuzes maken. Leuk natuurlijk, maar het kan ook best lastig zijn. Van Manen Keukens is regelmatig betrokken bij nieuwbouwprojecten en helpt kersverse woningbezitters om van hun keuken een droomplek te maken. We vroegen Josbert Goudriaan hoe hij dat aanpakt. Waar begin je als je met deze mensen aan tafel zit? Natuurlijk […]

Ga nu maar lekker slapen…

  KOOTWIJKERBROEK – Gezond leven. Daarbij denk je al snel aan voeding en bewegen. Maar slapen hoort óók thuis in dat rijtje. Niet alleen omdat voldoende slaap belangrijk is om overdag goed te kunnen functioneren. Maar ook omdat een goede houding tijdens de nachtelijke uren grote impact heeft op je lichaam.Als je iemand vraagt hoe hij of zij slaapt, krijg […]

Jouw tuin verdient een top tegel!

BARNEVELD – Bij Van den Hoorn Bestratingsmaterialen is het voorjaar! In de showtuin doen klanten volop inspiratie op voor de laatste trends op tuingebied. En maken ze kennis met het enthousiaste team van Erik van den Hoorn en Rianne Brouwer-van den Hoorn. Lekker de tuin in! Alle blikken zijn deze voorjaarsmaand natuurlijk gericht op BUITEN. En dat geeft een hoop […]

Welke zonwering past bij jou?

Heerlijk hoor, die zon. Maar soms wil je liever even schaduw creëren. In je tuin. Of in je huis. En precies daarvoor komen klanten naar Buiten-Goed. Omdat je daar hele mooie merken vindt. En een vriendelijk team dat je in de showroom precies laat zien hoe alles werkt. Topmerk in de collectie van Buiten-Goed? Warema! Dit oerdegelijke Duitse merk is […]

Column

Je hypotheek online regelen, wanneer het jou uitkomt. Ideaal. Maar bij zo’n grote financiële keuze is het wel prettig om persoonlijk geadviseerd te worden. Rabobank Gelderse Vallei introduceert daarom Rabo Samen Online voor Hypotheken.

Daarbij regel je jouw hypotheek gemakkelijk online, maar heb je ook contact met één van onze adviseurs die met je meedenkt bij belangrijke beslissingen.

Hoe werkt het?
In een vrijblijvend oriëntatiegesprek bespreken we de mogelijkheden. Je uploadt dan een aantal documenten in je Rabobank Hypotheekdossier. En we kijken in een persoonlijk adviesgesprek samen naar een hypotheek die bij jou past. Zodra jij de hypotheekofferte hebt ondertekend, regelen wij de rest.Korting op je advieskostenOmdat je bij Rabo Samen Online zelf je documenten uploadt in het Rabobank Hypotheekdossier, ontvang je € 500,- korting op je advieskosten. Heb je vragen over Rabo Samen Online voor hypotheken? Ik denk graag met je mee! Bel of app mij voor meer informatie of het maken van een afspraak op 06 – 30 96 71 89.

www.rabobank.nl/gv

 

In deze tijd brengen mensen meer tijd thuis door dan voorheen. En wordt er fanatieker dan ooit geklust. Vergeet vooral je tuin niet! Want een fijne, groene plek geeft rust en heeft een enorm positief effect op het welzijn van mens en dier.

Nou zijn wij een hoveniersbedrijf dat altijd ‘groen’ denkt én doet. Niet voor niets zijn we als enige in Barneveld partner van NL Greenlabel. Wij maken duurzame, klimaatbestendige en groene keuzes bij het ontwerpen en aanleggen van tuinen.

En daar adviseren we ook graag in. Want hoe zorg je er nou voor dat je tuin het hele jaar door mooi en spannend blijft? Dat begint bij een goede indeling. Zorg dat er het hele jaar door wat te beleven valt en dat het hele seizoen groen te zien is in de tuin.

We merken dat steeds meer mensen zich realiseren hoe belangrijk dat is. Daarom daag ik je graag uit: hoe kan jij met je terras of tuin meer sfeer, kleur én natuur creëren en zo niet alleen een plek maken die goed is voor jouw welzijn, maar die ook nog eens bijdraagt aan een betere leefomgeving voor iedereen. Neem gerust contact met ons op!

www.janseberkhoftuinen.nl

Lees meer over Janse & Berkhof Tuinen

Jos de kleuver, Directeur particulieren, Rabobank Gelderse Vallei –
De uitbraak van het coronavirus heeft veel gevolgen. Voor de gezondheid, maar ook financieel. Misschien heb je bijvoorbeeld minder inkomsten omdat er werk wegvalt. Dit kan gevolgen hebben voor het betalen van vaste lasten zoals de hypotheek. Rabobank Gelderse Vallei biedt jou de mogelijkheid om drie maanden uitstel aan te vragen voor het betalen van aflossing en rente voor een hypotheek. We noemen dit een betaalpauze. Daar zitten wel voorwaarden aan:

  • Je ervaart acute financiële stress door inkomensverlies als gevolg van het coronavirus.
  • Je kunt niet of onvoldoende terugvallen op de maatregelen die de overheid biedt.
  • Je kunt niet of onvoldoende terugvallen op een financiële buffer.
  • Je verwacht binnen drie maanden de hypotheek niet meer te kunnen betalen.

Wil je kijken of je hiervoor in aanmerking komt of heb je andere hypotheekvragen omdat je een huis wilt kopen? Bel (0342) 342 342 of neem rechtstreeks contact op met onze financieel adviseurs. Ook nu staan we voor je klaar!

www.rabobank.nl/gv

Marcel Uleman, De Keukenvernieuwers. 

Greeploze keukens zijn al jaren populair. Logisch, het geeft een rustige en strakke uitstraling en is ideaal met schoonmaken. Het is mogelijk om je bestaande keuken met handgrepen toch greeploos te maken. De tip on-techniek om deurtjes en lades te kunnen openen is wel wat kostbaarder dan het simpelweg vervangen van je handgrepen. Wil je voor minder geld toch een strakke uitstraling? Dan is het gebruik van greeplijsten een mooi alternatief. Het geeft dezelfde cleane look en heeft als bijkomend voordeel: geen vette vingers op de deurtjes!

De bijkeuken is vaak een ‘vergeten’ hoekje van het huis. Zonde, want het is een multi-inzetbare plek in huis die je mooi én praktisch kunt inrichten. Wat dacht je van een keukenblok waarin de wasmachine en droger zijn ingebouwd? Het werkblad dubbelt als opvouwplek voor je wasgoed en je hebt een aparte kraan en spoelbak voor als je in de tuin gewerkt hebt. Ideaal.

Mijn derde tip? Een keukenrenovatie is goedkoper én duurzamer dan een nieuwe. Neem contact met mij op voor een vrijblijvend informatiegesprek.

Lees meer over De Keukenvernieuwers

GERBERT VAN DAM, VAN MANEN HAARDEN & KACHELS,

Op zoek naar gezelligheid en sfeer? Zoek niet verder, maar breng een bezoek aan de showroom van Van Manen Haarden & Kachels. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment haarden en kachels die een heerlijke warmte verspreiden en thuis zorgen voor verbinding en gezelligheid.

Een haard is een echte sfeermaker. En het mooie is: je bepaalt zelf het vuurbeeld. Ben je een liefhebber van echt houtvuur? Ga dan voor een vrijstaande houtkachel of vervang je oude, open haard voor een moderne inzethaard.

Houd je van gemak en luxe? Kies dan voor een gashaard. De meeste recente gashaarden kunnen eenvoudig worden omgebouwd naar propaangas, zo blijf je van een gashaard genieten, ook wanneer je woning gasloos wordt. Het vlambeeld van een gashaard bepaal je eenvoudig zelf met de afstandsbediening of met een app op je telefoon of tablet.

Liever een pelletkachel of elektrische haard? Ook die hebben wij bij Van Manen Haarden & Kachels! Ga het gesprek aan met mij of één van mijn collega’s. We geven je graag eerlijk en persoonlijk advies.

Lees meer over Van Manen Kachels