Uitgelicht nieuws

De leukste woontips vind je op Woonkrant Online! Een online platform boordevol interessante blogs, reportages, inspiratie en interviews over de mooiste woonwinkels in de gemeente Barneveld. Winkels waar je nog persoonlijk wordt geadviseerd in de keuzes die je maakt voor de inrichting van je woning.

Woonnieuws

Kijken en kopen in coronatijd
Huis per ongeluk ‘1 miljard’ waard
Sociale huur in Barneveld licht omhoog
‘Meer huizen in centrum Barneveld’
Upgrade voor woningen Valkhof

Reportages

Jouw tuin verdient een top tegel!

BARNEVELD – Bij Van den Hoorn Bestratingsmaterialen is het voorjaar! In de showtuin doen klanten volop inspiratie op voor de laatste trends op tuingebied. En maken ze kennis met het enthousiaste team van Erik van den Hoorn en Rianne Brouwer-van den Hoorn. Lekker de tuin in! Alle blikken zijn deze voorjaarsmaand natuurlijk gericht op BUITEN. En dat geeft een hoop […]

Welke zonwering past bij jou?

Heerlijk hoor, die zon. Maar soms wil je liever even schaduw creëren. In je tuin. Of in je huis. En precies daarvoor komen klanten naar Buiten-Goed. Omdat je daar hele mooie merken vindt. En een vriendelijk team dat je in de showroom precies laat zien hoe alles werkt. Topmerk in de collectie van Buiten-Goed? Warema! Dit oerdegelijke Duitse merk is […]

7 tips voor een écht hygiënische keuken

BARNEVELD – Een goede hygiëne is belangrijker dan ooit. Zeker in de keuken. Het is niet alleen de plek waar je je handen wast, maar ook waar je het eten bereidt. 7 tips voor een écht hygiënisch schone keuken. 1. Goed je handen wassen Via de handen kunnen ziekteverwekkers zich makkelijk verspreiden. Door regelmatig je handen te wassen met water […]

Genieten in de tuin deze zomer

  BARNEVELD – Ben je ook zo goed bezig met de verduurzaming van je woning? Zonnepanelen, isolatie, misschien zelfs een warmtepomp. Gek genoeg vergeten we vaak één belangrijk onderdeel van onze woning: de tuin. Janse & Berkhof Tuinen maakt duurzame, groene tuinen die beter zijn voor mens, dier en milieu. En die je ook nog eens weinig werk opleveren! Wie […]

In no-time je woning in de verf

BARNEVELD – Als je goed om je heen kijkt zie je ze waarschijnlijk overal. Vlekken van die keer dat je kinderen met vieze handen het deurkozijn vastpakten. Spetters op de muur van die keer dat er een pan met pastasaus uit je handen glipte. En dan hebben we het nog niet eens over al die kleine putjes en deukjes. Herkenbaar? […]

Column

Jos de kleuver, Directeur particulieren, Rabobank Gelderse Vallei –
De uitbraak van het coronavirus heeft veel gevolgen. Voor de gezondheid, maar ook financieel. Misschien heb je bijvoorbeeld minder inkomsten omdat er werk wegvalt. Dit kan gevolgen hebben voor het betalen van vaste lasten zoals de hypotheek. Rabobank Gelderse Vallei biedt jou de mogelijkheid om drie maanden uitstel aan te vragen voor het betalen van aflossing en rente voor een hypotheek. We noemen dit een betaalpauze. Daar zitten wel voorwaarden aan:

  • Je ervaart acute financiële stress door inkomensverlies als gevolg van het coronavirus.
  • Je kunt niet of onvoldoende terugvallen op de maatregelen die de overheid biedt.
  • Je kunt niet of onvoldoende terugvallen op een financiële buffer.
  • Je verwacht binnen drie maanden de hypotheek niet meer te kunnen betalen.

Wil je kijken of je hiervoor in aanmerking komt of heb je andere hypotheekvragen omdat je een huis wilt kopen? Bel (0342) 342 342 of neem rechtstreeks contact op met onze financieel adviseurs. Ook nu staan we voor je klaar!

www.rabobank.nl/gv

Marcel Uleman, De Keukenvernieuwers. 

Greeploze keukens zijn al jaren populair. Logisch, het geeft een rustige en strakke uitstraling en is ideaal met schoonmaken. Het is mogelijk om je bestaande keuken met handgrepen toch greeploos te maken. De tip on-techniek om deurtjes en lades te kunnen openen is wel wat kostbaarder dan het simpelweg vervangen van je handgrepen. Wil je voor minder geld toch een strakke uitstraling? Dan is het gebruik van greeplijsten een mooi alternatief. Het geeft dezelfde cleane look en heeft als bijkomend voordeel: geen vette vingers op de deurtjes!

De bijkeuken is vaak een ‘vergeten’ hoekje van het huis. Zonde, want het is een multi-inzetbare plek in huis die je mooi én praktisch kunt inrichten. Wat dacht je van een keukenblok waarin de wasmachine en droger zijn ingebouwd? Het werkblad dubbelt als opvouwplek voor je wasgoed en je hebt een aparte kraan en spoelbak voor als je in de tuin gewerkt hebt. Ideaal.

Mijn derde tip? Een keukenrenovatie is goedkoper én duurzamer dan een nieuwe. Neem contact met mij op voor een vrijblijvend informatiegesprek.

Lees meer over De Keukenvernieuwers

GERBERT VAN DAM, VAN MANEN HAARDEN & KACHELS,

Op zoek naar gezelligheid en sfeer? Zoek niet verder, maar breng een bezoek aan de showroom van Van Manen Haarden & Kachels. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment haarden en kachels die een heerlijke warmte verspreiden en thuis zorgen voor verbinding en gezelligheid.

Een haard is een echte sfeermaker. En het mooie is: je bepaalt zelf het vuurbeeld. Ben je een liefhebber van echt houtvuur? Ga dan voor een vrijstaande houtkachel of vervang je oude, open haard voor een moderne inzethaard.

Houd je van gemak en luxe? Kies dan voor een gashaard. De meeste recente gashaarden kunnen eenvoudig worden omgebouwd naar propaangas, zo blijf je van een gashaard genieten, ook wanneer je woning gasloos wordt. Het vlambeeld van een gashaard bepaal je eenvoudig zelf met de afstandsbediening of met een app op je telefoon of tablet.

Liever een pelletkachel of elektrische haard? Ook die hebben wij bij Van Manen Haarden & Kachels! Ga het gesprek aan met mij of één van mijn collega’s. We geven je graag eerlijk en persoonlijk advies.

Lees meer over Van Manen Kachels

Oscar van Buijtenen, Van den Hul & Luigjes,

Je bent net klaar met studeren en wilt nu het liefst een huis kopen. Alleen heb je wel geleend voor je studie. Kan je dan nu nog een hypotheek krijgen? Die vraag stellen starters mij regelmatig. Het goede nieuws is dat er vaak meer mogelijk is dan je denkt.

Het klopt dat je minder kunt lenen als je al een studieschuld hebt. Hoeveel lager je hypotheek uitvalt, hangt af van de hoogte van jouw schuld én de hypotheekverstrekker. Sommige banken nemen namelijk de volledige, oorspronkelijke studieschuld mee in jouw hypotheekberekening, ook al heb je misschien al afgelost. Andere hypotheekverstrekkers houden wél rekening met aflossingen die je al gedaan hebt. Als onafhankelijke hypotheekadviseur kijk ik welke hypotheekverstrekker voor jou de meest gunstige voorwaarden biedt. Ook denken we graag mee in creatieve oplossingen. Soms kunnen ouders meehelpen bij de aankoop van de eerste woning. Ook Duokoop kan een oplossing zijn. Daarbij koop je het huis, maar pacht (huur) je de grond waarop het huis staat. Wil je weten wat er mogelijk is met jouw studieschuld? Kom langs voor een kosteloos en vrijblijvend eerste adviesgesprek. Dan maken we samen een eerste berekening.

www.hulluig.nl

Evert Brouwer, Van Ginkel Keukens.
Ze hadden het niet helemaal zien aankomen bij Quooker en ook voor het team van Van Ginkel Keukens is het een verrassing: het meest gekozen exemplaar van de Quooker-kranen is niet van roestvrij staal, maar heeft de kleur zwart!Ondanks dat niemand dat had verwacht, is het eigenlijk helemaal niet zo heel gek. Zwart is elegant, chic, mysterieus, maar ook stoer en uitgesproken. Met haar donkere looks trekt ze aandacht en verleidt ze tot het maken van de meest heerlijke gerechten. Materialen als terrazzo, marmer en messing onderstrepen haar krachtige allure. En op beton is het juist haar eenvoud die betovert. En dat maakt de zwarte Quooker-kraan blijkbaar onweerstaanbaar voor heel veel van onze klanten!

De zwarte Quooker Flex is een kokendwaterkraan en mengkraan in één met zwarte finish en flexibele uittrekslang. Combineer met de CUBE om ook koel bruisend en gefilterd water te kunnen tappen. Zelf gebruiken we hem ook in onze werkruimte bij Van Ginkel Keukens, dus wil je weten hoe hij bevalt, vraag het aan mij of mijn collega’s!

www.vanginkelkeukens.nl